Facebook Demo

811

Scouting de Landgraaf is een scoutingvereniging uit Brunssum. Op deze pagina is allerlei informatie over de groep te vinden.

1 day 9 hours ago

Het is bijna carnaval en dat betekend dat de nonnevotte en berlinerbollen actie van onze welpen-meisje weer van start is gegaan! Bestel u nonnevotten en berlinner bollen via de QR-code of via deze link:

2 weeks 3 days ago

Sing Scout and Let it all Out!!!
Foto’s van de feestelijke start van ons jubileumjaar gemaakt door Foto's Brunssum!

2 weeks 3 days ago

Opening van het 75ste jubileumjaar! 🥳

1 month 1 week ago

Ook de welpen jongens hadden vandaag de laatste opkomst. Lekker gesmuld met een heerlijke kerstbrunch

1 month 1 week ago

De scouts jongens hebben vandaag opkomst in het thema kerst! Zo komen zij al goed in de stemming voor de komende dagen.

Papillon scouts!

Afgelopen donderdagavond hebben de papillon scouts gezellig met zn alle een kerstdiner gehad. Tijdens dit diner heeft iedereen lekker gesmikkeld en voornamelijk genoten!! 🤩🎅🏼🤶🏼🎄

1 month 2 weeks ago

Scouting de Landgraaf is tijdens het Feest der Verwondering Brunssum te vinden in het vijverpark met een warm vuurtje en wat lekkers!
Breng jij ons een bezoekje? De welpen meisjes gingen je gisteravond al voor.

1 month 3 weeks ago

Scouting de Landgraaf is trots op al haar vrijwilligers!
1000 maal dank 🙏🏽

1 month 3 weeks ago

Dit weekend is er een nieuwe lichting scout geïnstalleerd. Bij de jongens werden er 5 geïnstalleerd en bij de meiden zelfs 8 waarvan 2 nieuwe stafleden zijn.

2 months 6 days ago

Papillons scouts;

Vanavond zijn de papillons creatief bezig geweest. Iedereen heeft zijn eigen winter schilderij gemaakt en het resultaat is erg leuk geworden !! ⛄️☃️❄️

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.